Santral2.com bir GİGSTEK A.Ş kuruluşudur.

 

Karel Yetkili Satıcı ve Teknik servisi olan Gigstek Teknoloji; PBX telefon santralleri, Görüntülü İletişim ve Güvenlik Sistemleri başta olmak üzere teknoloji çözümlerinin satış ve desteğini sağlamaktadır.

 

Gigstek Teknoloji Aralık 2012"de İç Anadolu bölgesinde telekomünikasyon ve güvenlik sistemleri satış ve servisi yapmak üzere kurulmuş bir şirkettir. Kuruluşundan kısa bir süre sonra Karel yetkili satıcı ve servisinden biri olarak telekomünikasyon ve güvenlik şirketleri arsasında öncü olmayı başarmıştır. 2012 yılından beri hizmetine devam eden Gigstek Teknoloji GSM operatörlerinin fiber alt yapı hizmetleri, kurumların iletişim ve güvenlik çözümleri, emniyet birimlerinin kent güvenlik yönetim sistemleri başta olmak üzere sektörde hizmetine devam etmektedir.

 

Bu hizmetlerine Türkiyede bir ilk olan 2.el telefon santralleri ve çevre birimlerinin satış ve teknik desteğini vermek üzere santral2.com e-ticaret sitesini kurmuştur. 20 yılı aşkın santral tecrübesini bu siteye yansıtarak son kullanıcılara ve bayilerimize kaliteli ürünleri uygun fiyatlara satış yapılması hedeflenmiştir.

Sizi aramamızı istermisiniz ?